Unelendaja

Nälg, taud ja saluudid

transformaalne meditatsioon

Tere lapsed!

Langesin eile öösel transsi ja kondasin vaimuilmas, et näha tulevikku ja suhelda vaimudega. Selleks aitasid kaasa mitut sorti maagilised võlujoogid ja eliksiirid, mida ma valimatult endale näost sisse ajasin, kaotades sellega küll tuntava osa tervisest, ajurakkudest ja sündsustundest, ent avades samas ukse paralleeldimensioonide vahel.

Olles teadlik Saturni paiknemisest kalades, olin väliste rünnakute suhtes valvas: deemonid ja energiavampiirid võisid varitseda mind igal sammul. Ohutiseks lõin pudeli roosiks ning haarasin amuletist kõvasti kinni. Selle maailma ajaarvamise järgi olin ma "ära" võib-olla ainult kolmveerand tundi. Astraalmaailma seisukohast aga viibisin ma loves koguni kaks kuud. Ja nägin paljut.

Selge, et veebruari lõpp - märtsi algus mööduvad Eesti rahval nälgimise tähe all. Süüa pole midagi - lumi pole veel sulanud, päkapikud jõulumaal nuumal - ainult külm tuul ja enesetapumõte liiguvad veel. Vabasurmade arv jääb siiski aasta esimeses kvartalis tagasihoidlikuks, kuna nälg ja janu teevad oma töö.

Aprilliks läheb lahedamaks. Lumi sulab ära ja näljahädas rahvas saab end kosutada langenud kaaskondlastega. Kevad on ka jooksuaeg. Paremini läheb neil, kel on head jooksujalatsid ja vorm veel eelmisest aastast olemas. Ka jalgade omamine annab plusspunkte. Loodus läheb roheliseks ja lehte, noorpaaridel on nüüd kohti, kus kudrutada ja pesa punuda, linnupesa sarnase.

Juunis tehakse jaanituld.

Juulis on suremise protsent väike. Seda juhul, kui just sõda ei tule.

Sügis saab olema tibude kokkulugemise aeg. Mõisarahval on tegus periood - vili tahab peksmist. Kui viljasaak on kesiseks jäänud, tuleb kupjal agarasti tööd teha - mõisarahvas tahab peksmist. Surmade hulk suureneb, ent ei maksa pead norgu ajada, sest juba jõulukuu toob neile, kes kevadel usinasti sugu tegid, pere juurdekasvu. Pesakonnas saab olema 4 - 12 poega (resp kutsikat, põrsast, talle, vasikat, varssa etc), kellele jõuluvana toob kingitusi. Seda, tõsi küll, eeldusel, et lapsed on igati head. Halbadele lastele tuleb külla viruskundra.

Selline aasta saab meil olema 2009.

0 arvamist :