Unelendaja

Nälg, taud ja saluudid

Litauen, BM & whitefknsnake

Laupäeval käisin korra Leedus. Muud polnud miskit teha. Päeva kilometraaž oli umbes 1100 km. Leedu ja Läti on liiga suured riigid. Aga selle eest tuli Kurentagana suurvürst Malwe nüüdseks päriseks koju. Värisege, armetud pärisorised talupojad, sest peagi tantsib malakas teie laial turjal surmatantsu! Jah, rasketel aegadel ei tohi karmuses järeleandmisi teha.
Selsamal õhtul jõudsin külastada korraks veel konspiratiivkorterit ja vaadata, kuidas rokiklubis värvitud nägudega tüübid muusikat käristasid.

Khirmashkh - mighty ravendark!

Seda peab ka kindlasti rõhutama, et Whitesnake sai eelmisel aastal väga 6+ väärilise plaadiga hakkama. Nii eakate taatide puhul on see väga väga meeldiv üllatus. Aga musjöö Coverdale ei paista veel hakkavat närtsima. Kiitused!




Nägin unes, et Leedu sai uuesti oma kunagise suuruse tagasi. See enne annab meile mõista, et ka siinmail peab ohjad pingule tõmbama ja piire laiendama asuma. Ja kui Eesti vabariik seda ei tee, siis tuleb siia, Läänemere ja Ohhoota mere vahele, Antistani dominioonid. All shall love me and despair!

Enne tulevad muidugi majanduskriis ja näljahäda ja kolm katku. Kuidas siis muidu...

2 arvamist :

kui sa vastu pole, siis teeksin Läänemaale ja saartele Leitnant Frei Taoistlik-Budistliku Kuningriigi. meie riigid võivad muidugi astuda mingit sorti protektoraadisuhetesse ;)

 

viime vastastikku baasid üksteise riikidesse ja asi mutt!